Zásnubní květiny namísto zásnubního prstenu

Objevte novou alternativu k tradičnímu zásnubnímu prstýnku a způsob vyjádření lásky s vlastním tajemstvím a symbolikou.
Proč mohou neobvkylé květiny přinést do zásnubního rituálu originalitu, romantiku a osobnější význam?  

Měnící se tradice, alternativy zásnub

Jak se vyvíjí lidské vztahy a společnost, tak se vyvíjí i oslavy a jejich zvyky. Některé zvyky přetrvávají, některé zanikají, lidé hledají alternativy a i zásnuby se stávají více osobní volbou. A ženu můžete požádat o ruku způsobem, který je vám nejbližší a odpovídá vašim životům a preferencím.

Květinové zásnuby bez zásnubního prstenu

Zásnubní květiny ze stříbra a zlata představují půvabnou, originální alternativu k tradičnímu zásnubnímu prstenu. A pro váš romantický okamžik by vám mohly přijít bližší.

Kouzlo přírody

GIYOU zásnubní květiny vznikly z fascinace přírodou a navazují na tradici darování květin. Přinášejí do zásnubního rituálu prvky přírody a krásy, které posilují lidská spojení a připomínají krásu světa kolem vás.

Jemnost a krása

Květiny jsou spojovány s jemností, krásou a  harmonií. A lidé se od dávných časů obraceli k přírodní prvkům jako symbolům lásky, radosti a vzájemného spojení. Zásnubní květiny ze stříbra a zlata jemnost a krásu zdůrazňují a představují něžné a romantické gesto lásky. 

Symbol lásky a přitažlivosti

GIYOU zásnubní květiny jsou o tanci lásky, přitažlivosti a odpovědné svobodě. A možná vztah s takovýmito hodnotami vám bude blízký.

Unikátnost

Květinové šperky jsou navíc jediné svého druhu. Vytvářené ručním šperkařským řemeslem tak, že každá jedna květina je umělecké dílo. A poskytnou vám tak unikátní originalitu a prvek překvapení. 

Nekonečná radost

U zásnubních květin se také nemusíte stresovat výběrem zásnubního prstýnku, jeho velikostí a zda se bude ženě líbit a bude ho nosit. Přitažlivost květin je universální,  nepodléhá módním trendům a květiy vám budou poskytovat nekonečnou radost.  

Květiny pro decentní i luxusní zásnuby

Zásnubní květinou může být jedna, symbolické dvě květiny, malá nebo velká kytice ze stříbra nebo zlata. Naše tipy pro zánubní květiny objevíte zde. A dávají tak prostor pro decentní, romantické symboly i výjimečná zásnubní gesta.

A nejnáročnější z vás se mohou pro zásnuby inspirovat třeba Royal květinami nebo květinovými díly na zakázku.Poskytnou vám příležitost pro výjimečná zásnubní vyznání.

Květiny předejte ženě jako právě natrhané luční květy nebo v dárkové krabičce. Zásnubní kytici vám také můžeme svázat.

Originální zásnuby s Eternity květinami

A pokud by jste hledali ještě originálnější a pro ženu ještě působivější zásnubní návrh, inspirujte se Eternity zásnubní kyticí. Při zásnubách předejte ženě zásnubní kytici a každý rok jí doplňujte o jednu květinu. Pro vyjádření nekonečné lásky a vašeho opakovaného a trvajícího vyznání.

Po zásnubách zdobí domov

Po zásnubách se zánubním prstýnkem žena nosí prsten na ruce. Zásnubní kytice po zásnubách bude stále s vámi ve vašem společném domově. A žena nebude mít případné dilema, co se zásnubním prstýnkem po svatbě.

Český unikát šperkařských květin vytváří okouzlující možnost, která může přinést do zásnubního rituálu originalitu a zvláštní význam. Budeme rádi, pokud se s námi o vaše zkušenosit s "květinovými zásnubami" podělíte.


GIYOU
info@giyou.cz