Tipy na originální dárek pro nevěstu od ženicha

Dárek pro nevěstu od ženicha nebývá pravidlem pro všechny svatební páry, přesto bývá poměrně častou tradicí. Někdo může možná usoudit, že dárků a symbolů slavnostního dne je již dost a dárek nevěstě není potřebný. A pro jiné ženichy bude dárek své nadcházející ženě laskavá pozornost, kterou si určitě nechtějí nechat ujít. Nevěsta má svůj očekávaný krásný den na dosah a laskavé, citlivé překvapení, bezprostředně před ním, může její radost a prožitek ještě více umocnit. Inspirujte se našimi tipy, jak dárek pro nevěstu vybrat i několika tipy z neobvyklé stříbrné a zlaté zahrady pro originální, působivý dar.

Sedící krásná nevěsta

CITLIVOST A VÝZNAM

Jaký dárek své nevěstě vybrat?

Životy a preference lidí jsou tak odlišné, že obecná inspirace může být pro výběr originálního daru pro nevěstu užitečná: 

  • Vžijte se do zájmů, pocitů a potřeb nevěsty nebo si vybavte její touhy. Co má vaše žena ráda, po čem toouží? Dárek, který bude vycházet ze zájmů a hodnot ženy patří určitě ke skvělému přístupu pro výběr dárku.

  • Můžete ale i darovat své nevěstě něco, co symbolizuje vaše pocity,  které  prožíváte před svatebním dnem a rádi by jste je svým dárkem vyjádřili. Možná se vaše pocity budou týkat krásy, radosti, lásky, pocitu vděčnosti, budoucnosti nebo štěstí.

  • Personalizované dárky jsou vždy příjemným osobním dotekem ukazující vaší ohleduplnost. Může jít o vaše společné originální fotoalbum, různé předměty s jejím jménem nebo označením  "manželka" "paní", nebo datumem vaší svatby. 

  • Dárek můžete pojmout velkolepě, extravagantně nebo zcela naopak. A své budoucí ženě ve svatební den darovat třeba vámi ručně napsaný osobní dopis. Ve kterém popíšete váš společný život, hodnoty, které na své ženě obdivujete nebo třeba co pro vás znamená být její manžel.

  • Další z možností je vybrat takový dárek, který bude nevěsta každodenně používat a bude pro ženu mít emoční význam nebo jí bude vzbuzovat vzpomínky. Pro uchování vzpomínek můžete nevěstě darovat například krásný náhrdelník s medailonkem, ve kterém si bude moct nosit fotku ze svatebního dne.

  • I dárky, který symbolizují váš budoucí společný život po svatbě, co představoval váš společný život do svatby nebo jeho nezapomenutelné momenty mohou být pro ženu působivé. Co důležitého v životě společně plánujete? Existuje dárek, který by mohl ženě připomínat okamžik vašeho seznámení?  

  • A není ani nic nevhodného nai dárku praktickém nebo humorném, který bude  mít pro nevěstu význam. A mezi praktické dárky můžete zahnout například i dárky, které potěší nevěstu při péči o její krásu a zdraví. 

Stále nevíte, jaký dar pro nevěstu vybrat? Pak pro vás máme pár konkrétních tipů
na originální dárek pro nevěstu z neobvyklé stříbrné a zlaté zahrady:

Kytice květin ze stříbra a zlata ve váze. Dárek pro nevěstu.

1

UNIKÁTNÍ KRÁSA VZÁCNÉ PŘÍRODY

Originální dar kytice stříbrných nebo zlatých květin 

CENA GIYOU: 15.000 Kč - 100.000 Kč

Unikátní kombinace květin a šperku vyjadřuje krásu, radost a lásku. Vyberte své budoucí ženě její oblíbené květiny ze stříbra nebo zlata a darujte jí unikátní kytici před svatebním obřadem. Darovaná kytice bude pro ženu nekonečnou radostí, která bude zářit ve váze domova a bude pro ní věčnou, působivou vzpomínkou.

Chrpa ze zlata ve váze. EtDárek pro nevěstu.

2

OPAKOVANÉ DAROVÁNÍ 

Dar Eternity kytice pro nevěstu

CENA GIYOU: 15.000 Kč - 100.000 Kč

Darujte své budoucí ženě před svatebním obřadem kytici květin ze stříbra nebo zlata. A doplňujte jí každý rok, třeba na den výročí vaší svatby, o novou květinu. Opakované darování vyjádří půvabným způsobem trvající lásku a váš vztah a pro vaší ženu bude mít silný význam. Inspirujte se Eternity kyticemi a naší Eternity službou.

3

ROYAL DÁRKY 

Royal kytice, 24 kt zlato, tvoření na zakázku 

CENA GIYOU: od 100.000 Kč 

Pokud hledáte mimořádný dar pro svou budoucí ženu, inspirujte se velkými zlatými kyticemi řady Royal, tvořením z 24 karátového zlata nebo nám sdělete své představy pro vytvoření orginálního květinového díla pro nevěstu na zakázku.

Účelem dárku pro nevěstu je dát ženě něco smysluplného a významného, co vyjádří lásku, vaše myšlenky a city. A ženě poskytne radost, umocní váš svatební den a bude jí půvabnou vzpomínkou. Doufáme, že vám naše inspirace při hledání dárku nevěstě pomůže.

GIYOU
info@giyou.cz