Kouzlo snubních květin vyčaruje svatbu bez snubních prstenů

Vyvíjí se společnost, mění se i svatební tradice a lidé hledají alternativy, které odpovídají jejich hodnotám. Objevte půvab unikátních snubních květin ze stříbra a zlata. Zjistěte, proč mohou být přitažlivou alternativou snubních prstenů a symbolem třeba i vaší lásky.

Svatební žeň snubních prstenů, květin a zlata

Kroužky na prstech lidé milují 

A snubním prstenům lidé navíc dalí poutavý příběh a při svatebních přípravách je otázka "a budou z bílého nebo žlutého zlata?"  jedna z prvních. Jen někteří si dovolí namísto prstýnků šáhnout po náramcích, tetování nebo kousku umění. Nebo si vystačí se zásnubním prstenem nebo svatbou. Oblibě snubních prstýnků se ale doposud máloco vyrovná.

Vzácné kovy

Význam snubních šperků je pro nás v symbolu, který pro nás představují. A přesto, že kov sám o sobě žádnou emoční hodnotu nemá, pro naše nejcennější okamžiky vyhledáváme vzácné kovy, především zlato. A pocity štěstí, prosperity a blabohytu, která v nás vzbuzují,  chceme při našem nejdůležitějším dnu prožít.

Přitažlivost květin

Lidé se od nepaměti obklopují přírodou a květinami. Květiny nám přináší pocity radosti, štěstí, intimity a spojují nás s krásou okolního světa. A naše přitažlivost k nim nevznikla dovedností šikovných pravěkých obchodníků s květy. A stěží si někdo dovede představit svatbu bez květin.

Kouzlo snubních květin 

Inspirace přírodou 

GIYOU květiny vznikly z fascinace květinami a navazují na tradici darování květin. Jsou vytvářeny ručním šperkařským řemeslem ze stříbra a zlata, osobně se předávají jako natrhané květiny, vytváří kytice a ukládají se do váz. 

A lidé je užívají pro různé příiležitosti, včetně svateb, pro  svatební kytice, svatební dekoraci, svatební dárky nebo dokonce snubní květiny namísto prstenů.

Snubní květiny při obřadu 

Během obřadu si ženich a nevěsta předají snubní květiny, podobně jako si předávají prstýnky. A z květin pak vytvoří kytici jejich společného života. 

A jaké květiny si k obřadu vyberete záleží na vás. Někdo si vybere jednu květinu nebo symbolické dvě květiny, někdo dá přednost velké kytici květin ze stříbra nebo zlata. Kytici si můžete i nechat svázat a předat si jí při obřadu svázanou.

Namísto na ruce, ve váze společného domova

A po svatbě bude vaše snubní kytice šperků stále s vámi, zdobit váš společný domov ve váze, připomínat vaše rozhodnutí a poskytovat radost. A vyřešíte tím i zapomenuté snubní prstýnky na poličce nebo v šuplíku. 

Co snubní květiny přináší?

Spojení s přírodou a noblesou

Květiny jsou jedna z nejkrásnějších částí přírody a tradičně spojovány s krásou. Řemeslné mistrovství šperkařských květin jim dalo unikátní podobu a nádech elegance a jemné noblesy.

Tanec lásky a přitažlivost

Květiny nesvazují, nevytváří slova ani očekávání. Jsou o tanci lásky, přitažlivosti a odpovědné svobodě. Tak jsou květiny vytvářeny a takovou máme i představu o vztahu muže a ženy. A možná je blízký i vám. 

Nekonečný půvab

U snubních květin se nemusíte obávat výběru velikostí, stylu a zda je budete nosit i za pár let. Půvab květin je universální, nemění se a nepodléhá módním trendům. A pokud by jste chtěli, můžete každý rok snubní kytici doplnit o další květinu. Pro ocenění vašeho trvajícího vztahu.

Pro decentní i velké svatební symboly

Snubní květiny prozáří vaš obřad v podobě jedné květiny, malé stříbrné kytice nebo kytice zlatých květů.  

A  v podobě velkých zlatých kytic, kytic z ryzího zlata nebo originálních květinových tvoření na zakázku, mohou dodat vašemu obřadu exkluzivitu a výjimečnost.


GIYOU
info@giyou.cz