GIYOU 2023 a poděkování

Nejde popsat jen slovy, co pro GIYOU rok 2023 znamenal. Byl to počátek zcela nového šperkařského produktu, o kterém jsme nevěděli, jak bude přijat. Neočekávaného zájmu veřejnosti, médií a osobností. Našeho rozvoje a přerodu vášně dvou lidí ve firmu, která začala květiny prodávat do celého světa. A především naší radosti z práce, poznání mnoha skvělých lidí, nadšení zákazníků a plánů do budoucna.

Leden 2023

Po uvedení stříbrných květin v listopadu 2022 a otevření showroomu v prosinci 2022, jsme v lednu 2023 začali vytvářet květiny ze zlata. Ten samý měsíc jsme získali zakázku na vyhotovení pravděpodobně nejcennější zlaté kytice vytvořené v současném světě.

Červen 2023

Otevřeli jsme GIYOU GARDEN na Jungmannově nám. v Praze. Obchod je stále v naší pozornosti a jeho vylepšování trvá do současnosti.

Obchod GIYOU GARDEN, Praha

Únor 2023

Začali jsme pracovat na otevření prvého kamenného obchodu v Praze, výběru lokace a designu obchodu. Jsme rádi za  klidnější místo historického náměstí v samém srdci Prahy.

Františkánská zahrada Praha

Říjen 2023

Začali jsme pracovat na nových druzích květinových šperků, které budou představeny první jarni den v březnu 2024.

Stříbrná kytice ve váze

Březen 2023

Uvedli jsme řadu Royal květiny - Kytici Praha, Kytici Vídeň, Kytici Berlín, Kytici New York a Kytici Saky. A dokončili přípravu na výrobu a prodej květin ve zlatě vyšších ryzostí.

Zlatá kytice GIYOU ve váze

Listopad 2023

Začali jsme intenzivně pracovat na rozvoji 7 oblastí užití květin, které se odrazí v květinových produktech, komunikaci a nových spolupracích.

Sedmikrásky ze zlata

Duben 2023

Dokončili jsme světově unikátní zlatou kytici. Byla pro nás především sdělením, že jdeme správnou cestou.

Zlatá kytice GIYOU ve váze

Prosinec 2023

Pokračuje redesign webu. A jsou položeny základy rozvoje v roce 2024.  

Ruka dítěte a muže s malou rostlinou

Naše vášeň pro vytváření mistrovských, unikátních květinových šperků a ohohacení vašich životů zůstává stále stejná. A uvědomujeme si, že úspěch GIYOU byl založen nejen na naší práci, ale i na vztazích se zákazníky, spolupracovníky a veřejností. A nárůst těchto vztahů v uplynulém roce byl velký.

Bez vás by nic z toho, co se v GIYOU událo nebylo možné. A jsme vám za to vděčni.

GIYOU