Svatební kytice z květin elegance a noblesy

Hledání osobitosti, elegance a noblesy. Touha ozdobit sebe, právě pro tento den, něčím, co odpovídá vaším představám. Pro vás je tato inspirace z neobvyklé svatební zahrady stříbrných a zlatých květin. Objevte co přináší pro romantické i exkluzivní svatby.

Hledání elegance a noblesy

Asi každá budoucí nevěsta si projde tradičními svatebními kyticemi. Kyticemi se živými nebo sušenými květinami, různými styly, tvary a barvami. A některé z nevěst se možná dostanou k alternativám jako je korsáž na zápěstí nebo svatební věneček. A některé z vás, vedeny svou touhu po osobitosti, eleganci a noblese, jdou ještě dále.

A pro tyto nevěsty máme inspiraci z neobvyklé svatební zahrady.

Nenajdete v ní nic, co znáte z jiných svateb. Ale kytice složené z jemných květin ze stříbra  a zlata. Je mnoho zajímavostí o svatebních kyticích ze stříbra a zlata, jejich mistrovské ruční šperkařské práci, jejich inspiraci a užití.

Ale tentokrát přejdeme přímo k naším tipům. 

Náš tip 1
Stříbrné svatební kytice s doprovodnými květy

Inspirujte se svatebními kyticemi složenými z květin ze stříbra a doprovodnými živými nebo sušenými květinami. Můžete si vybrat vaše oblíbené květiny od 15 do 50 stříbrných květin. Svatební kytice mají delší stříbrné stonky a svazují se, aby se dobře držely v ruce. Můžete si vybrat své oblíbené druhy květin, unést se jejich symboliku nebo významem, které mají  pouze pro vás.

Náš tip 2
Čistá svatební kytice ze stříbra nebo zlata

Objevte svatební kytici pouze ze stříbrných nebo zlatých květů. Buď pro hlavní kytici nevěsty nebo druhou (věčnou) svatební kytici doplnňující kytici ze živých květů. Pro čisté kytice použijte libovolný počet kvěitn, může jimi být jedna nebo dvě květiny nebo veká kytice. Větší kytice určené ke svázání mohou mít delší stonky. Svázání lze po svatbě uvolnit pro její umístění do vázy. Možná najdete v čisté stříbrné nebo zlaté svatební kytici, i v kontrastu se živými květy okolo vás, kouzlo. 

Náš tip 3
Kytice z barevných zlatých květin a exkluzivní svatební kytice

Zlatou svatební kytici můžete rozehrát i barvami bílého, žlutého a růžové zlata. 
A nenáročnější z vás, se mohou inspirovat Royal květinami nebo nám můžete předat představy pro vytvoření originální kytice pro nevěstu na zakázku nebo z 24 karátového zlata

A po svatbě? 

Svatební kytice ze stříbra po svatbě, vedle svatební fotky a snubních prstýnků

Svatební kytice šperků bude prozařovat váš domov ve váze a můžete jí předat vaším dětem a vaše děti jejich dětem. 

GIYOU
info@giyou.cz