Rodinné, generační vázy

U přátel byla na poličce váza s drobnými, zářícími květinami. Všimli si našeho pohledu. "Ty tři stříbrné sněženky dostala prababička od naší babičky a dědy, když dostudovala. Sedmikrásky dostala naše babička od dědy, když se seznamovali... A vedle je váza naší mámy, dostává od táty každý rok jednu... Pokaždé, když máma okolo ní projde, usměje se. A asi si s nimi i tajně povídá ..." 

Čtyři ženy různých generací držící GIYOU květiny ze stříbra

Různé stříbrné květiny GIYOU v rukách žen. Stříbro 925/000 
GIYOU

Rodinná váza květinových šperků

Malé vázy, velké vázy, křišťálové, keramické, podlouhlé, kulaté …. Ale rodinné, generační vázy? Mají v životě člověka místo?

Stříbrné květiny ztělesňují úchvatnou krásu květin a věčnost vzácného kovu do generačního dárku. Půjčují si formu z jiné části přírody a zastavují čas. A v rodinných vázách se mohou potkat květiny různých generací žen a jejich  životních příběhů. A květiny putují generacemi.

Rodinné, generační vázy květinových šperků uchovají rodinné vzpomínky a jsou předávány ženám dalších generací. Jsou skvělým dárekm pro ženu, maminku nebo babičku 

Různé stříbrné květiny GIYOU ve vázičkách s fotkami. Stříbro 925/000
Různé stříbrné květiny GIYOU ve vázičkách s fotkami. Stříbro 925/000 
GIYOU
Stříbrné zvonky GIYOU. Stříbro 925/000 
GIYOU

Co slouží k uchování rodinných vzpomínek?

Rodinná paměť má pro člověka význam. Stejně tak obklopovat  se věcmi, které jí oživují.

Lidé k tomu mají fotky, deníky, prsten, obraz, staré šaty po babičce nebo ústní předávání. Domy nebo rodinné podniky jsou v současné době spíše předmětem obchodu, než aby byly pro uchování rodinných vzpomínek dostatečnou jistotou. 

Dárek pro ženu, maminku nebo babičku

Stříbrné a zlaté květiny GIYOU jsou generačním dárkem. Kombinací krásy květin a věčného precizního šperku. Stávají se rodinným stříbrem a tím poskytují samy sobě ochranu.Jsou působivým dárkem pro ženu, maminku nebo babičku a vhodné pro postupné sbírání.

Jsou elegantní, zkrášlují domov, poskytují radost a budou stále s vámi. Navíc, nezaberou mnoho místa, dají se dobře přenášet a doprovázet vás při životních změnách. A i jejich nedořečenost, vyžadující doplnění, může být cenná. 

GIYOU květiny vytváří půvabné rodinné vázy. Stávající se rodinným stříbrem a novou rodinnou tradicí, která jemným způsobem uchovává vzpomínky pro další generace. 

Stříbrné květiny GIYOU ve vlasech ženy. Stříbro 925/000
GIYOU

Rodinná váza GIYOU. Stříbro 925/000 
GIYOU

Budeme rádi, pokud se s námi o vaše zkušenosti s vytvářením rodinných váz podělíte.


GIYOU
info@giyou.cz