Originální, netradiční a luxusní dárky pro lidi, kteří mají všechno

Pokud se snažíte najít dárek pro člověka, který má všechno nebo si myslíte, že z jakéhokoli důvodu není dárek, který by ho potěšil, váš nákup vyžaduje zvláštní přístup. Jak se k dobrému dárku dostat?

Cesta luxusu a uvolnění


Podívejte se na různé luxusní dárky, třeba ve formě luxusnější verze každodenních věcí. Mají užitek a k tomu přepychovou podobu. Může si nechat luxuní produkt vytvořit i na zakázku.

V jazyce starých Římanů ale luxus znamenal nejen nádheru, bohatost a zhýralost, ale i uvolněnost. Latinské slovo luxus pochází z latinského slovesa laure (s významem uvolnit se). Takže se s radostí uvolněte. A uvolnění použijte i pro všechny cesty, jak dojít k dobrému dárku.

Dar času a osobní pozornosti
 

Funguje u každého. Na darování je nejcennější naše osobní angažovanost a pozornost, kterou dárku a obdarovanému dáváme. A osobní cesta vede daleko dál, než nechat vyrýt na zlatém peru monogram. Je o čase a pozornosti. A je něco cennějšího? 

Může to být dar půldenního imtimního, autentického rozhovoru nebo času v přírodě. A dar pozornosti je jen okořeněný balíčkem s dárkovou stuhou. Navíc, můžete obdarovanému dát doslova kus ze sebe. Třeba svou vlastní košili.

Originální dárek s významem 
 

Ať už jde o přítele, člena rodiny, obchodního partnera nebo vzácného hosta, jsou v životě každého z nich věci, kterým přikládá význam. A můžete objevit i věci, které mají pro něho význam, ale neví o tom. Například, odkud vzácný host pochází, co je pro jeho kulturu významné? Jaký význam má práce nebo jiné aktivity obdarovaného, který by jste dárkem chtěli vyzdvihnout? Jděte cestou významu a darujte originální, netradiční dárek, který bude význam připomínat.

Cenný všední dárek
 

Jsou vůbec všední věci? Způsob vás může zaujmout. Pokud se obdarovaný často obklopuje nevšedními věcmi, dárek na první pohled zcela všední nebo minimalistický, by naopak mohl být pro něho velmi cenným

Cesta originality a unikátnosti
 

Všechny lidi přitahuje originalita a unikátnost. A pokud chcete darovat člověku, který má všechno, je to také jedna z dobrých metod. Protože každý prodejce toto slovo miluje, je dobré vybrat výrobce, jejichž příběhy, pověst a produkty mohou požadavek na originalitu a jedinečnost splňovat. Upřednostněte kvalitní ruční řemeslnou práci a podívejte se na možnosti výroby na zakázku. A projděte si vybranné starožitnictví, galerie a aukční domy.

Cesta zážitku, darů přírody a historie
 

Šáhněte úplně mimo kategorii věcí. Ostatně, pokud víte, že neexistuje věc, která by ho potěšila, není jeho sdělení jasné? Není nic špatného na tom, nechtít věc. Ale o něco odbarovaný určitě stojí. Darujte mu prožitek, který ho zaujme. 

Využijte sílu přírody. Příroda patří k nejluxusnějšm darům, které můžete dát. Darujte čas v čisté přírodě, divočině, na horách nebo u moře. A nepodceňujte ani sílu historie, pro všechny má význam. Možná by vašeho blízkého zaujal čas v noblesním zámku, stará antikvariátní kniha, obraz nebo starožitný šperk. Dárek s historií může získat další zajímavý rozměr. 

Dárek, který může být kombinací všeho
 

A možná se vám podaří najít i netradiční dárek, který může splňovat většinu nebo všechno z tohoto. Bude mít prvky luxusu, uvolnění, významu, intimity, originality, zdánlivé všednosti, přírody i zážitku.

GIYOU 
info@giyou.cz