Originální svatební dekorace a dárek hostům

Objevte unikátnost, půvab a noblesu květin ze stříbra a zlata pro romantickou, decentní i luxusní svatbu. Květinové šperky jsou užívány nejen pro vytváření originálních svatebních kytic, alternativu snubních prstenů a svatební dary,  ale jsou i kouzelnou příležitostí pro svatební dekoraci.  Inspirujte se našimi tipy.

Kytoie ze stříbra s růžovými květy GIYOU pro dekoraci svatby

Květiny pro svatební dekoraci 

Stříbrnézlaté květiny pro dekoraci váz svatebního místa. GIYOU květiny lze také kombinovat se suchými nebo živými květinami s drobnými květy. Kytice lze svázat nebo je nechat ve váze volné. Lze vytvořit jednotlivé kytice s 10 až 300 květinami v jedné váze.

Květiny ze vzácné zahrady poskytují široké možnosti a jsou příležitostí pro romantickou, decentní i exkluzivní, luxusní svatbu. 

Originální květiny GIYOU ze stříbra ve váze na svatebním stole

Originální květiny na svatební stůl

GIYOU květiny se dobře hodí pro originální dekoraci váz na svatebním stole. Lze vytvořit jednotlivé kytice s 10 až 100 a více květinami v jedné váze. Květiny (stříbrné i zlaté) mají výšku od 9 do 16 cm a velikost vázy tomu musí odpovídat. 

Dekorace svatebního stolování jednou květinou ze stříbra.

Dekorace svatebního stolování

Inspirujte se stříbrnými nebo zlatými květinami pro dekoraci svatebního stolování. Květina u každého místa svatebního stolu může být originálním dárkem pro svatební hosty. 

Různé svatební květiny ze stříbra ve vitrínách pro svatební dekoraci.

Svatební květiny ve vitrínách

GIYOU květiny lze také umístit do vitrín různého designu. Je možné také vytvořit jedno působivé centrální místo s větším množstvím různých stříbrných nebo zlatých květin umístěných ve vázách, vitrínách, apod.

Inspirujte se možnostmi svatební ozdoby a dekorace květinami ze stříbra a zlata. GIYOU svatební dekorace je příležitostí pro romantickou, decentní i exkluzivní. luxusní svatbu. 

Stříbrná květina s poděkováním. Dárek svatebním hostům.

Dárek pro svatební hosty

Objevte stříbrné nebo zlaté květiny pro dárek svatebním hostům. Květiny můžete darovat hostům na začáku nebo na konci svatebního dne nebo jim je poslat s poděkováním v obálce po svatbě. Nejbližším hostům vašeho svátku - rodině nevěsty, ženicha a nejbližším přátelům - patří největší pozornost. 

Jmenovka na svatbě se stříbrnou květinou

Jmenovky se stříbrnými květinami

Stříbrné nebo zlaté květiny můžete použít ke jmenovkám pro místa u svatebního stolu. 

Dekorace svatby kyticí zlatých květin GIYOU

Možnosti pro romantickou i luxusní svatbu

Lze vytvářet kytice složené z květin ze stříbra, bílého, žlutého, bílého nebo růžového zlata. Květiny lze doprovodit vhodnými suchými nebo živými květinami. Ryzost stříbra 925/1000, ryzost zlata 585/1000, 750 /1000 nebo 999/1000. Lze vytvořit jednotlivé kytice s 10 až 300 květinami do jedné vázy pro exkluzivní, luxuní svatbu. Dodání i většího množství zlatých květin zpravidla do 3 týdnů od objednání. 

Unikátní květiny ze stříbr a zlata poskytují více dekorativních možností i prostor pro originální kreativitu. Pokud budete mít svou představu nebo budete potřebovat konzultaci, kontaktujte nás. S aranžováním většího počtu květin vám rádi pomůžeme

GIYOU
info@giyou.cz