Půvab postupného sbírání a darování květin

V čem je jeho půvab?

Postupné sbírání a darování GIYOU květin má svůj půvab. A potvrzovali nám to i lidé okolo nás. Naše kamarádka, učitelka francouzštiny: ..."bylo by pro mě tak silné dostávat od muže každý rok jednu stříbrnou květinu". Náš kamarád, původně vystudovaný botanik, žijící ve spokojeném vztahu: "...chlapi to budou mít rádi, neradi vybírají a já nikdy nevím co mé ženě dát. Můžete mi to každý rok připomenout, abych nezapomněl? ..." Podnikatel ..."asi zajimavý způsob ocenění žen ve firmě ..."

Jemným a elegantním způsobem dává lidem možnost po delší dobu a opakovaně vyjádřovat uznání druhého člověka. Poděkovat mu, potěšit ho, vyjádřit sympatie, lásku nebo pocit štěstí s ním něco v životě sdílet .... "vím o tobě, děkuju ti". Navíc květinami, k nimž je člověk přirozeně přitahován a svou krásu a hodnotu nemění. A mohou tak být symbolem něčeho stálého v životě plném změn.

Postupné darování si může vybrat muž, žena, firma nebo instituce. A darovat je manželce, manželu, mámě, babičce, svému dítěti, vnučce, příteli, zaměstnancům, spolupracovníkům. Třeba jednu květinu, každý rok nebo půlrok. Občas nebo při stejné příležitosti - narozenin, výročí seznámení, výročí svatby, začátku pracovního nebo obchodního vztahu, Vánoc, apod.

A postupné sbírání je pak pro lidi, kteří si koupí v jeden čas pouze jednu květinu. A sbírají si vysněnou kytici postupně a těší se na nový přírustek.

Po jedné květině k velké kytici 

Prvá květina může tradici darování nebo sbírání založit. Jakou si vybrat, záleží na vkusu každého. A lze samozřejmě darovat i zlaté květiny nebo je kombinovat. Společně vytváří zajímavé kompozice.

A květiny ve váze budou postupně přerůstat do půvabné kytice. A nemusíte se obávat o druhy květin. Každý rok vypěstujeme minimálně pět nových, pozoruhodných druhů. 

A za pět, deset let nebo i půlku života je ve váze kytice stříbrných nebo zlatých květin. Složená z vašich dárků a vzpomínek. 

Nemá tato tradice svůj půvab? 

Malé pozornosti od nás

A protože myšlenka postupného darování se nám tak líbí, přejeme si ho lidem ještě více zpříjemnit. 

Pokud do poznámky objednávky v nákupním košíku uvedete, že květinu objednáváte se záměrem postupného sbírání nebo darování (stačí třeba napsat "postupné darování" a informace vás k ničemu nezavazuje), budeme vás kontaktovat s nabídkou pomoci, nad obecné podmínky prodeje květin GIYOU, ohledně doručení květin, speciálních přání, malých dárků nebo jiných pozorností. 

Začátek tradice
Foto: GIYOU 

Tři květiny
Foto: GIYOU

Kytice za pět nebo deset let
Foto: GIYOU 

GIYOU
info@giyou.cz